προσληψεις 2014

Press Report

Πηγές ειδήσεων προϊόντων ενημερώνονται συνεχώς

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Εγκρίθηκαν 477 προσλήψεις στο δημόσιο

11 Ιανουάριος 2016 15:50:53

ΕΛΛAΔΑ Πράσινο φως για 477 προσλήψεις στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα “άναψαν” τα υπουργεία Εσωτερικών Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών. Με απόφαση του Χριστόφορου Βερναρδάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου εγκρίθηκαν συγκεκριμένα οι διαδικασίες πρόσληψης: • 40 δικηγόρων και Νομικών Συμβούλων με σχέση έμμισθης εντολής σε δήμους και περιφέρειες και σε Νομικά Πρόσωπα αυτών, • 60 μόνιμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών, επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ στο υπουργείο Οικονομικών, • 202 εργαζομένων στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα νομικά πρόσωπα αυτού, εκ των οποίων οι 56 θέσεις αφορούν σε μόνιμο προσωπικό και οι 146 θέσεις σε προσωπικό ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Με άλλη απόφαση τέλος, εγκρίνεται η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 175 εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών) στην ΕΥΔΑΠ. προσλήψεις Δημόσιο Has video:

Vice Όλες οι ειδήσεις Time11 Ιανουάριος 2016 15:50:53


Ads

Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2014 ΟΤΕ-COSMOTE

25 Ιούνιος 2015 14:21:16

Advertorial Το πολύπλευρο έργο που επιτελούν ο ΟΤΕ και η COSMOTE για την κοινωνία, την οικονομία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους τους αποτυπώνει ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2014 ΟΤΕ-COSMOTE. Όπως αναφέρεται στον ετήσιο απολογισμό, το 2014: • ΟΤΕ και COSMOTE προσέφεραν πάνω από 2,8 εκατ. ευρώ για κοινωφελείς σκοπούς (στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, παιδιών, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας, τοπικών κοινωνιών, πολιτισμού και αθλητισμού). Μόνο μέσω του Προγράμματος Υποτροφιών, διατέθηκαν περισσότερα από 300.000 ευρώ σε πρωτοετείς φοιτητές που αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Ο Όμιλος ΟΤΕ παρέμεινε μακράν ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες, υλοποιώντας το 65% των συνολικών επενδύσεων της αγοράς. Την περασμένη πενταετία, ο Όμιλος επένδυσε πάνω από 2 δισ. ευρώ, ενώ το επενδυτικό πλάνο του για την τρέχουσα τετραετία ξεπερνά τα 1,2 δισ. ευρώ. • Οι δύο εταιρείες μείωσαν τη συνολική κατανάλωση ενέργειας κατά 1,3% (6.000 MWh), προώθησαν για εναλλακτική διαχείριση 3.200 τόνους απορριμμάτων και μείωσαν τις συνολικές εκπομπές Αερίων Φαινομένου του Θερμοκηπίου (ΑΦΘ) κατά 5%. Ο Όμιλος έδωσε προτεραιότητα στο ανθρώπινο δυναμικό του, προχωρώντας σε 700 προσλήψεις νέων ανθρώπων και επενδύοντας στην ανάπτυξη του με περισσότερες από 9.000 εκπαιδεύσεις. Παράλληλα, παρότρυνε τους εργαζομένους του να συμμετέχουν σε δράσεις εθελοντισμού, με περισσότερες από 6.000 συμμετοχές. Με αφορμή την έκδοση του Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης 2014, η Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ, κα Ντέπη Τζιμέα, σημείωσε: «Η σχέση του Ομίλου ΟΤΕ με τους εταίρους του είναι σχέση εμπιστοσύνης. Και αυτή η σχέση χτίζεται μόνο με ειλικρίνεια, συνέπεια και συνέχεια. Τα τελευταία χρόνια, η συνεισφορά μας στην κοινωνία, το περιβάλλον, την οικονομία και η ανάπτυξη των ανθρώπων μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας πρακτικής και παραμένει προτεραιότητα, παρά την κρίση. Πιστεύουμε στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και το αποδεικνύουμε με πράξεις.» Και φέτος, ο απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι διαθέσιμος μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στο www.ote-cosmote-cr2014.gr . Με τη χρήση οπτικοακουστικών εφαρμογών και διαδραστικών εργαλείων, ο αναγνώστης μπορεί να ανατρέξει άμεσα στην πληροφορία που τον ενδιαφέρει και να παρακολουθήσει πέντε θεματικά videos. Σε αυτά, εργαζόμενοι του ΟΤΕ και της COSMOTE περιγράφουν μέσα από την καθημερινή τους εμπειρία σημαντικά έργα και δράσεις στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Ο Απολογισμός έχει καταρτιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Global Reporting Initiative (GRI), για το επίπεδο Εφαρμογής Α+. Κατά τη διάρκεια του 2014, ΟΤΕ και COSMOTE έλαβαν 15 βραβεία και διακρίσεις για δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, ενώ ο OTE συμμετέχει σε σημαντικούς διεθνείς δείκτες Εταιρικής Υπευθυνότητας όπως FTSE4Good Index Series, Euronext Vigeo Eurozone 120 Carbon Disclosure Project (CDP). cosmote OTE απολογισμός ανάπτυξη Has video:

Vice Όλες οι ειδήσεις Time25 Ιούνιος 2015 14:21:16


Βαλαβάνη: Κανένα «όργιο προσλήψεων» από την κυβέρνηση

16 Ιούνιος 2015 14:42:54

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κάθετα αντίθετη με τις αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη περί "οργίου προσλήψεων από την κυβέρνηση" εμφανίστηκε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη κατά τη συζήτηση του "μίνι" φορολογικού νομοσχεδίου. Όπως σημείωσε η κυρία Βαλαβάνη, οι μόνες προσλήψεις που έγιναν αφορούν την επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων, των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών, των καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Αυτό είναι το "όργιο των προσήψεων"; Αναρωτήθηκε η αναπληρωτής υπουργός και πρόσθεσε ότι όσες άλλες έχουν γίνει αφορούν ένα μέρος αυτών που έπρεπε να γίνουν το 2014, και δεν έγιναν, και μάλιστα, όπως είπε, αφορούν διαδικασία ΑΣΕΠ. Εξάλλου, η κυρία Βαλαβάνη αναφέρθηκε στις ελλείψεις προσωπικού στον ελεγκτικό μηχανισμό του υπουργείου και σημείωσε ότι υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια ένα τσουνάμι εξόδου έμπειρων ανθρώπων. Μάλιστα, όπως είπε, "την κίνηση αυτή την επιδίωξαν κάποιοι απ' έξω και τους βοήθησαν και από μέσα". Βαλαβάνη Βουλή απάντηση προσλήψεις Has video:

Vice Όλες οι ειδήσεις Time16 Ιούνιος 2015 14:42:54


Έκτακτες προσλήψεις 50 δασκάλων από το υπ. Παιδείας

24 Απρίλιος 2015 18:22:08

ΕΛΛAΔΑ Στην πρόσληψη περισσοτέρων από πενήντα προσωρινών αναπληρωτών για το τρέχον σχολικό έτος προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα, το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2014 - 2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 13 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων και 3 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ακόμα, στο πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - ΑΠ1, ΑΠ2, ΑΠ3» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2007 - 2013), προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 9 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων και 23 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο ολοήμερο τμήμα των ολοήμερων νηπιαγωγείων. Τέλος, στο πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων «Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - ΑΠ1, ΑΠ2, ΑΠ3» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2007-2013), το υπουργείο προσλαμβάνει ως προσωρινούς αναπληρωτές 8 εκπαιδευτικών πλήρους και 9 μειωμένου ωραρίου του κλάδου ΠΕ06 - Αγγλικής Γλώσσας, 5 εκπαιδευτικών πλήρους και 8 μειωμένου ωραρίου του κλάδου ΠΕ08 - Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, 8 εκπαιδευτικών πλήρους και 3 μειωμένου ωραρίου του κλάδου ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής, 4 εκπαιδευτικών πλήρους και 13 μειωμένου ωραρίου του κλάδου ΠΕ16.01 - Μουσικής, 9 εκπαιδευτικών πλήρους και 3 μειωμένου ωραρίου των κλάδων ΠΕ19ΠΕ20 - Πληροφορικής και 7 εκπαιδευτικών πλήρους και 8 μειωμένου ωραρίου του κλάδου ΠΕ32 - Θεατρικών Σπουδών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στα δημοτικά σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σημειώνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 27 έως την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους. Οι πίνακες με τα ονόματα των προσλαμβανόμενων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου www.minedu.gov.gr προσλήψεις δάσκαλοι υπουργείο Παιδείας

Vice Όλες οι ειδήσεις Time24 Απρίλιος 2015 18:22:08


Μείωση της μισθωτής απασχόλησης τον Δεκέμβριο του 2014

14 Ιανουάριος 2015 19:21:04 RSS - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Μικρή μείωση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, κατά 834 θέσεις εργασίας τον Δεκέμβριο του 2014, προκύπτει από το ισοζύγιο προσλήψεων...

Vice Όλες οι ειδήσεις Time14 Ιανουάριος 2015 19:21:04


Ξεκινούν από αύριο δύο νέα προγράμματα για προσλήψεις ανέργων από τον ΟΑΕΔ

15 Ιούλιος 2014 13:07:58 e-Typos - Ειδήσεις

Ξεκινούν από αύριο οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων σε δύο νέα προγράμματα Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Το πρώτο αφορά την πρόσληψη έως 200 ανέργων σε θέσεις εργασίας που προκύπτουν σε ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ, ΣΕΤΕ και σε οργανώσεις μέλη τους. Το δεύτερο ενισχύει τη διατήρηση θέσεων εργασίας, με επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών, επιχειρήσεων που επηρεάζεται η λειτουργία τους από τα έργα κατασκευής του ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη. Η υποβολή αιτήσεων και για τα δύο προγράμματα ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 16 Ιουλίου και θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του site του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Ειδικότερα, για το πρώτο πρόγραμμα, δικαιούχοι είναι η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.(Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) και οι Οργανώσεις οι οποίες είναι μέλη τους, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και οι οργανώσεις μέλη των πανελληνίων οργανώσεων του Σ.Ε.Τ.Ε. Ωφελούμενοι του προγράμματος πρόσληψης ανέργων σε ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ και ΣΕΤΕ, είναι άνεργοι ηλικίας από 18 έως 66 ετών, οι οποίοι έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάρτα ανεργίας σε ισχύ ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της ζήτησης από τους δικαιούχους, και πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις. επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης για τους ωφελούμενους ανέργους ηλικίας έως 25 ετών ανέρχεται στο ποσό των 22 ευρώ την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών το μήνα. Για ωφελούμενους ηλικίας άνω των 25 ετών, που θα προσληφθούν στα πλαίσια του προγράμματος, η επιχορήγηση ανέρχεται στο ποσό των 25 ευρώ την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών το μήνα (ημέρες ασφάλισης). Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους 39 μήνες εκ των οποίων οι 36 μήνες αφορούν σε επιχορήγηση και 3 μήνες σε δέσμευση του εργοδότη. Σημειώνεται ό,τι δεν είναι δυνατή η υπαγωγή στο πρόγραμμα, σε περίπτωση που οι δικαιούχοι (εγγεγραμμένοι στις ανωτέρω Συνομοσπονδίες και εργοδοτικές Οργανώσεις), έχουν προβεί σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας χωρίς να το αντικαταστήσουν, κατά το χρονικό διάστημα των τριών μηνών που προηγείται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησής τους για υπαγωγή στο πρόγραμμα και μέχρι την ένταξή τους σε αυτό. Το δεύτερο πρόγραμμα, για τη διατήρηση θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τα έργα κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης, είναι διάρκειας 18 μηνών και χρηματοδοτείται από τα αποθεματικά του Ενιαίου Λογαριασμού για την Εφαρμογή Κοινωνικών Πολιτικών (ΕΛΕΚΠ) και η μέγιστη συνολική δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 3.000.000 ευρώ. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις που λειτουργούσαν κατά την 7η Απριλίου 2014 και βρίσκονται με είσοδο ή και πρόσοψη μπροστά από τα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη, επιχορηγούνται, για τους εργαζόμενους που απασχολούσαν κατά την ίδια ημερομηνία, σε α) ποσοστό 100%, επί του μη μισθολογικού κόστους που αντιστοιχεί στις μηνιαίες εργοδοτικές εισφορές, εφόσον βρίσκονται και λειτουργούν στο ισόγειο των κτιρίων με είσοδο ή και πρόσοψη μπροστά από τα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ στη Θεσ/νίκη, και β) ποσοστό 50%, εφόσον βρίσκονται και λειτουργούν αυτοτελώς σε υπόγεια ή σε ορόφους των κτιρίων με είσοδο ή και πρόσοψη μπροστά από τα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ στη Θεσ/νίκη, με την προϋπόθεση να διατηρήσουν το προσωπικό τους καθ& όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Ως βάση για τον ποσοστιαίο υπολογισμό του ανωτέρω ποσού επιχορήγησης λαμβάνονται οι πραγματικές μηνιαίες ακαθάριστες αποδοχές των εργαζομένων/επιχορηγουμένων που αντιστοιχούν μέχρι του ύψους των 1.500 ευρώ. Οι δικαιούχοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr). Τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 15-09-2014.

Vice Όλες οι ειδήσεις Time15 Ιούλιος 2014 13:07:58


«Εργάνη»: Περισσότερες κατά 176.297 οι προσλήψεις από τις απολύσεις το πρώτο εξάμηνο του 2014

11 Ιούλιος 2014 11:37:36 RSS - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Σταθερή αποκλιμάκωση της ανεργίας, η οποία πάντως παραμένει σε υψηλά επίπεδα, δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα...

Vice Όλες οι ειδήσεις Time11 Ιούλιος 2014 11:37:36


Προσλαμβάνονται 791 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ το 2014

09 Ιούλιος 2014 13:48:50 RSS - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Στην πρόσληψη 791 παλαιών επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης,...

Vice Όλες οι ειδήσεις Time09 Ιούλιος 2014 13:48:50


Θεσσαλονίκη: Κακοδιαχείριση και παράτυπες προσλήψεις σε πανεπιστημιακά ιδρύματα

23 Ιούνιος 2014 22:15:23 e-Typos - Ειδήσεις

Όργιο κακοδιαχείρισης και σπατάλης του δημόσιου χρήματος, αδιαφανείς και παράτυπες προσλήψεις προσωπικού, όπως επίσης ευρείας έκταση φοροδιαφυγή, διαπίστωσαν ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ-Θ). Τα παραπάνω προσωρινά συμπεράσματα προκύπτουν από τον διαχειριστικό - οικονομικό έλεγχο που διενήργησαν σε βάθος 10ετίας (2004-2014) υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίου Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που είχε παραγγείλει προ 7ετίας ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς. Η έρευνα, αφού -στο διάστημα που μεσολάβησε- πέρασε από τα χέρια τριών εισαγγελέων, κατέληξε πρόσφατα στον εισαγγελέα αντιμετώπισης εγκλημάτων διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αργύρη Δημόπουλο, ο οποίος ανέλαβε να την φέρει εις πέρας. Στο «μικροσκόπιο» των οικονομικών ελεγκτών -σύμφωνα με πληροφορίες- βρέθηκαν οι Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας (E.Λ.K.E.) των τριών παραπάνω Ιδρυμάτων, όπως επίσης τα διαχειριζόμενα απ& αυτά κονδύλια σίτισης των φοιτητών και σπουδαστών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις που διαπίστωσαν οι ελεγκτές συγκαταλέγονται οι παρακάτω: --- προσλήψεις υπαλλήλων που υποτίθεται ότι προορίζονταν για υπηρεσίες φύλαξης, αλλά στην πραγματικότητα κάλυπταν άλλες υπηρεσίες --- απασχόληση συγγενικών προσώπων καθηγητών με διαδοχικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου, με συνέπεια οι προσληφθέντες να θεμελιώνουν δικαιώματα σύμβασης αορίστου χρόνου, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείας ανάγκες --- εκτεταμένη φοροδιαφυγή από καθηγητές --- μη καταβολή από πανεπιστημιακούς που ιδιωτεύουν ποσοστού 10% επί των ακαθάριστων εσόδων στον ΕΛ.Κ.Ε., όπως είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου --- υπερβολικά έξοδα των πρυτανικών αρχών για δεξιώσεις --- αναγκαστική απαλλοτρίωση έκτασης που ανήκει στο ΑΠΘ στη Γεωργική Σχολή για την οποία το δημόσιο κατέβαλε 24 εκατ. ευρώ, ποσό όμως που αγνοείται από τα ταμεία του Ιδρύματος --- υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Καλαμαριάς, ύψους 120.000 ευρώ για έργο ‘φάντασμα&, χωρίς να προηγηθεί διαγωνισμός Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας ο εισαγγελέας, αξιολογώντας όλα τα ευρήματα, θα εισηγηθεί την παραγγελία ή μη ποινικών διώξεων σε πρόσωπα που εμπλέκονται στις παραπάνω υποθέσεις.

Vice Όλες οι ειδήσεις Time23 Ιούνιος 2014 22:15:23


Προσλήψεις 77 υπαλλήλων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

29 Μάϊος 2014 13:43:25 RSS - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Στη πρόσληψη 77 υπαλλήλων μέσω του ΑΣΕΠ για το 2014 θα προχωρήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, οι οποίες θα καλύψουν κενά τόσο στις κεντρικές...

Vice Όλες οι ειδήσεις Time29 Μάϊος 2014 13:43:25